Kontrakt för användning av programvara

När du installerar eller på annat sätt använder någon del av produkten, accepterar du att binda dig vid detta användningskontrakt (nedan kallat "detta kontrakt").

Du tillåts av PIXELA CORPORATION, enligt detta kontrakts medgivanden, att använda denna programvara (nedan kallat "detta program"), ej exklusivt och ej överlåtbart inklusive tillägg, som till exempel bruksanvisningen.

Medgivande

* Du ges ej exklusiv, ej överlåtbar rätt att installera och använda en kopia av detta program på en enskild dator.

* Användaren av detta program kan kopiera delar av programmet för backup, med alla användarrättigheter, så som beskrivs i detta kontrakt, vilken är ämnad exklusivt för den primära användaren.

Förbud

* Detta program får inte användas i ett nätverk. När det används av två eller fler datorer i ett nätverk, måste en avgift betalas till PIXELA CORPORATION för varje tillkommande dator.

* Användning genom tredje part eller via återanvändningsmedgivande,överlåtelse, distribution, lån eller på annat sätt, är inte tillåtet.

* Det är inte tillåtet att korrigera, ändra, baklängeskonstruera, dekompilera eller montera isär delar av detta program. En tredje part får inte heller utföra en sådan handling.

Uppsägning av kontrakt

När en kund kopierar detta program eller dess tillbehör utan tillstånd eller bryter ovan nämnda medgivanden, sägs detta kontrakt automatiskt upp och åtgärder kan vidtas enligt lag av PIXELA CORPORATION. Vid uppsägning av detta kontrakt,skall detta program, dess tillägg och kopior överges eller överlämnas till PIXELA CORPORATION.

Garanti och fritagande från ansvar

Detta program, dess tillägg och dess produktion, kanske inte stämmer överens med ditt ändamål, oaktat framställt, utryckt eller outtalat. Dessutom garanterar inte PIXELA CORPORATION att detta programs funktioner tillgodoser ditt ändamål eller att det varken finns diskontinuitet eller fel i detta programs funktioner.

PIXELA CORPORATION tar inte ansvar för direkt eller indirekt förlust eller skada som kan härledas till detta programs användning, inte heller för tvister mellan kunder och tredje part som kan härledas till användning av eller som orsakats av detta program.

Terms&Conditions
To top of this page