Gebruiksovereenkomst voor softwareproduct

Door enig deel van dit product te installeren of anderszins te gaan gebruiken, verklaart u zich gebonden aan en partij in deze Gebruiksovereenkomst (verder aangeduid als "deze overeenkomst").

PIXELA CORPORATION verleent u hierbij het niet-exclusieve en niet-overdraagbare gebruiksrecht voor dit softwareprogramma (verder aangeduid als "dit programma") en zijn toevoegingen, zoals de gebruikershandleiding, in overeenstemming met de volgende gebruiksvoorwaarden van deze overeenkomst.

Geoorloofde zaken

* Aan u wordt het niet-exclusieve, niet-overdraagbare recht verleend om één exemplaar van dit programma op één computer te installeren en gebruiken.

* De hoofdgebruiker van dit programma mag delen hiervan kopiëren voor back-updoeleinden, waarbij alle gebruiksrechten, als uiteengezet in deze overeenkomst, exclusief voorbehouden blijven aan de hoofdgebruiker.

Niet-geoorloofde zaken

* Dit programma mag niet in een netwerk worden gebruikt. Indien het wordt gebruikt door twee of meer computers binnen een netwerk, dan dienen voor elke extra computer royalty's te worden betaald aan PIXELA CORPORATION.

* Het is niet toegestaan dit programma door derden te laten gebruiken of het te laten gebruiken middels toestemming voor hergebruik, overdracht, distributie, uitlening of op enige andere wijze.

* U mag dit programma niet geheel of gedeeltelijk corrigeren, wijzigen, "reverse engineer", decompileren of demonteren. U mag een derde geen toestemming geven voor het uitvoeren van dergelijke handelingen.

Beëindiging van de overeenkomst

Indien een klant dit programma of zijn toevoegingen zonder toestemming reproduceert of zich niet houdt aan bovenvermelde voorwaarden, wordt deze overeenkomst stilzwijgend beëindigd, en behoudt PIXELA CORPORATION zich het recht voor om gerechtelijke stappen te ondernemen. Bij beëindiging van deze overeenkomst dienen dit programma, zijn toevoegingen en alle duplicaten ervan te worden geretourneerd aan PIXELA CORPORATION, of opgegeven.

Garantie en uitsluiting van aansprakelijkheid

Dit programma, zijn toevoegingen en de eruit voortvloeiende producten, komen wellicht niet overeen met uw specifieke doeleinden, ondanks enige, expliciete of geïmpliceerde, voorstelling ervan. Tevens garandeert PIXELA CORPORATION niet dat de programmafuncties voldoen aan uw behoeften, of dat deze programmafuncties vrij zijn van gebreken of fouten.

PIXELA CORPORATION wijst elke aansprakeljkheid af voor direct of indirect verlies of schade die zich voordoet bij of voortvloeit uit het gebruik van dit programma, noch voor enig geschil dat zich mocht voordoen tussen de klant en een derde verband houdende met of voortvloeiende uit het gebruik van dit programma.

Terms&Conditions
To top of this page